fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Eqology product page

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Eqology 1 - Eqology product page

Eqology

Ik ben de trotse aanbieder van een aantal producten van Eqology; een Noors bedrijf dat zich volledig richt op 100% natuurlijke visolie uit de Arctische Zee. Je kan via mij Pure Arctische wilde visolie, K2/D3-capsules, Anti-age Collegeen-sachets en nu ook een VEGAN-Shake bestellen.

Pure Arctische wilde visolie

Natuurlijke Arctische wilde visolie Onze olie wordt gewonnen uit 100% Arctische wilde vis en vermengd met koudgeperste, hoogwaardige biologische olijfolie. Daarnaast is het verrijkt met vitamine D3 en voorzien van een heerlijke verse citroen- of sinaasappelsmaak van de hoogste kwaliteit.

WAAROM KIEZEN VOOR ONZE VISOLIE?

Onze beweegreden om deze olie aan te bieden, komt voort uit ons streven naar het allerbeste voor onze klanten, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit. We hebben ervaren dat deze olie indrukwekkende resultaten kan opleveren bij aandoeningen zoals acne, roodheid, couperose, rosacea, eczeem en huidirritatie. Zelfs bij hyperpigmentatie blijkt het vaak een aanrader.

 • Uitzonderlijk vers, met minimale oxidatie en zonder kunstmatige toevoegingen. De visgeur en -smaak zijn vrijwel afwezig.
 • Gunstig voor het hart, de hersenen, de ogen, het immuunsysteem en de spieren.
 • Draagt bij aan een gezonde bloeddruk en optimale triglyceridenwaarden in het bloed.
 • Optimaliseert de balans tussen omega-6 en omega-3 vetzuren. (Studies tonen aan dat de meeste mensen een tekort hebben aan omega-3)
 • De visolie is MSC- en CoC-gecertificeerd, afkomstig van duurzame Noorse visserijpraktijken.
 • Verrijkt met polyfenolen uit koudgeperste, hoogwaardige biologische olijfolie, vitamine D3 en een vleugje verse citroen- of sinaasappelsmaak voor een nog effectievere werking.

Wij geloven dat onze natuurlijke visolie een waardevolle aanvulling is op een gezonde levensstijl.

Voeg je header hier toe

Onze capsules zijn ontworpen om de bloedvaten soepel en schoon te houden door het opruimen van calciumafzettingen en het transporteren naar de juiste plekken in het lichaam, zoals de botten. In mijn ervaring kunnen symptomen zoals couperose, spataderen, bezemrijs en rosacea duiden op verminderde soepelheid, wat bijvoorbeeld kan leiden tot gesprongen bloedvaatjes. Een eenvoudige vingerpriktest kan bevestigen of je voldoende niveaus hebt.

Wetenschappelijk onderzoek, zoals de Rotterdam Studie, toont aan dat er in Nederland een wijdverbreid tekort aan vitamine K2 bestaat.

Waarom K2/D3?

 • K2: Ondersteunt een gezonde bloedsomloop en cardiovasculaire gezondheid.
 • K2/D3: Bevordert sterke botten.
  Positief effect op calciumniveaus in het bloed (vitamine D).
 • Draagt bij aan gezonde tanden (vitamine D).
 • Versterkt het immuunsysteem (vitamine D).
 • Ondersteunt normale groei en ontwikkeling (vitamine D).
 • Onze K2/D3 capsules zijn speciaal samengesteld om je te helpen de essentiële voordelen van deze vitamines te benutten, voor een gezonder en evenwichtiger leven.

EQ ANTI-AGE COLLAGEN

Collageen, een eiwit dat aanwezig is in alle bindweefsels van het lichaam, vervult diverse functies. In onze jeugd en met een stevige basis bevat ons lichaam overvloedig collageen, wat resulteert in een gladde huid. Collageen en elastine werken in harmonie. Collageen biedt structuur, kracht en stevigheid, terwijl elastine elasticiteit aan de huid verleent. Naarmate we ouder worden, neemt het collageenniveau in onze huid af, wat leidt tot het ontstaan van rimpels. Daarom is het vergroten van de collageeninname van belang als je de zichtbare tekenen van veroudering wilt verminderen.

Vegan Shake

De vegan shake is een waardevolle aanvulling op je voedingspatroon en voorziet in alle benodigde mineralen, spoorelementen en enzymen voor je lichaam. Dit draagt uiteraard ook bij aan een gezonde, stralende huid. De hoogwaardige eiwitten zijn afkomstig van onder andere peulvruchten en bruine rijst. De shake kan worden opgelost in water, maar je kunt het poeder ook mengen met bijvoorbeeld yoghurt of kokos(rijst)melk, of een heerlijke smoothie creëren met bijvoorbeeld bosvruchten en/of avocado. Bovendien is het handig voor een snelle en gezonde maaltijd, vooral wanneer je onderweg bent. Persoonlijk merk ik dat de shake me extra energie geeft.

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

500 +
Bedrijven gingen u voor