fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Specialist op locatie

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Specialist op locatie

Vitaliteitsspecialisten op locatie

Met de vitaliteitsprogramma’s van Vitalics wordt ernaar gestreefd om ook op lange termijn een positief resultaat te behouden. Om dit te realiseren zijn er diverse opties mogelijk. Één van de opties is om voor een specialist op locatie te kiezen. Hierbij kun je denken aan: een diëtist, fysiotherapeut, bewegingscoach, verzuimspecialist en/of bedrijfspsycholoog. Wij vertellen graag meer over de mogelijkheden. 

Hebben jullie hulp nodig om vitaliteit te integreren binnen de organisatie? Wellicht is de inzet van een vitaliteitsconsultant een goede aanvulling voor jullie. 

fotografie door Norbert NORBERT 18 06 19 13 23 53 768x513 - Specialist op locatie

type specialisten op locatie

Bedrijfsdiëtist

Een gezonde leefstijl van jouw medewerkers levert een positieve vibe in jouw organisatie. Fitte medewerkers zijn mentaal en fysiek sterk! Een verantwoord voedingspatroon is essentieel voor een gezonde leefstijl. Om jouw medewerkers te begeleiden naar een gezonde(re) leefstijl is het mogelijk om een diëtist op locatie in te zetten. Of het nu gaat om wat kleine aanpassingen aan het huidige voedingspatroon, een op maat gemaakt dieet of een geheel nieuw voedingsplan; alles is mogelijk! Ook kunnen medewerkers hun lichaamssamenstelling op laten meten en krijgen medewerkers gezonde recepten. Onze diëtiste is, afhankelijk van de wens van de klant, gedurende een dag(deel) aanwezig om alle vragen over voeding, afvallen en bewegen te beantwoorden. 

Bedrijfsfysiotherapeut

Heerlijk toch? Even lekker onderuitgezakt op de bureaustoel zitten. En morgen misschien weer eventjes een paar minuten. Of… zit jouw medewerker wel heel vaak onderuit gezakt aan zijn bureau? Belt hij/zij heel veel en maakt geen gebruik van een headset? Of tilt jouw medewerker helemaal verkeerd en dit dag in dag uit? Een slechte werkhouding zorgt voor klachten op termijn. Onze bedrijfsfysiotherapeut geeft advies over werkhoudingen en bewegingen. Door hier regelmatig aandacht aan te besteden kan verzuim door een onjuiste werkhouding voorkomen worden. 

Bewegingscoach

Bewegen heeft een positieve invloed op onze fysieke en mentale gezondheid. Wist je dat een half uur wandelen per dag al wonderen kan verrichten? Bewegen heeft meerdere functies. Naast een positieve invloed op gezondheid, kan het ook een sociale functie hebben. Samen met collega’s bewegen bijvoorbeeld. Misschien wel samen een training volgen voor een sportieve uitdaging. Bij Vitalics zijn er veel opties mogelijk op locatie. Een gediplomeerde beweegcoach heeft voor iedereen een passend programma. Binnen een groep zijn er vaak verschillende niveaus en de trainingen worden voor iedereen uitdagend gemaakt. Wij hebben een ruime keuze aan sportactiviteiten. Denk hierbij aan:

Bedrijfspsycholoog

Kimberley Muuse is de bedrijfspsycholoog die verbonden is aan Vitalics. Zij kan medewerkers intensief 1-op-1 begeleiden en op preventief gebied interventies ontwikkelen. Door in gesprek te gaan zorgt zij er voor dat werknemers minder negatief denken en meer positiviteit hebben. Dit zorgt voor minder ziekteverzuim en eerder herstellen van ziekte. Medewerkers van organisaties ervaren dit als een praktische, doelgerichte en niet zweverige aanpak. 

Verzuimspecialist

We spreken van verzuim als een medewerker voor een bepaalde periode (lang of kort) niet meer in staat is om zijn of haar werk op oorspronkelijke wijze uit te voeren. Een zo goed mogelijke begeleiding van deze medewerkers is essentieel voor beide partijen. Het re-integratie traject is vaak intensief en niet iedere werkgever heeft hier ervaring mee en het geduld voor. Specialistische kennis en begeleiding is een vereiste in dit proces. Onze HR specialist Margot van Sorge en Casemanager Monique Ballering (Recht Door Zee Casemanagement) zijn inzetbaar om deze trajecten te begeleiden. Is het verzuim te wijden aan de arbeidsomstandigheden? Dan kunnen zij tevens advies geven hoe dit verbeterd kan worden. 

Specialisten in opleiding op locatie

Wil je gebruik maken van het programma van Vitalics? En wil je dit op een voordeligere manier doen? Vitalics biedt voeding- en beweegspecialisten in opleiding op locatie aan als optie aan haar opdrachtgevers. De specialisten i.o gaan aan de slag onder begeleiding van een professional of gediplomeerd professional van Vitalics. De specialisten zijn 4e jaars studenten aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en Sportkunde aan de opleiding InHolland te Haarlem. De specialisten i.o. kunnen hele dagen ingezet worden op verschillende locaties.

Benieuwd wat een vitaliteitsspecialist voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wat levert een samenwerking met Vitalics op?

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

Bedrijven gingen u voor
500 +