fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Groepstrainingen

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Groepstrainingen

Voor organisaties die op structurele basis in groepsverband willen trainen biedt Vitalics groepstrainingen aan. Een groepstraining is mogelijk voor groepen van 5 tot 12 personen.

Samen meer energie

Vitalics weet hoe belangrijke mentale en fysieke fitheid zijn. Beweging, gezonde voeding, voldoende slaap en goede ontspanning. Vitalics helpt bedrijven graag om medewerkers (nog) fitter in hun vel te laten zitten. Fitte medewerkers presteren beter en hebben meer plezier in het werk! Om dit te bereiken bieden wij groepstrainingen. Samen trainen is gezellig en het levert een positieve bijdrage aan de samenwerking!

Met een groepstraining gaan medewerkers op een gewenst tijdstip naar keuze 1 uur actief sporten onder begeleiding van een gediplomeerde sportinstructeur (groepstraining). Medewerkers versterken het teamgevoel en creëren een positieve mindset. Samen trainen voor een sportevenement is ook mogelijk. Bijvoorbeeld: cityrun, een obstakel run of een ander sportief evenement. Vitalics zorgt dat elke deelnemer uit jouw team goed voorbereid aan de start verschijnt!

Vitaal ondernemen

De beweegtrainingen beperken zich niet alleen tot het leveren van fysieke prestaties. Doelgericht aandacht voor voeding, nachtrust, stress en werk/privébalans is net zo belangrijk. Het startpunt is altijd ene individuele intake; daarna krijgen de deelnemers regelmatig een check-up. Het resultaat: een fitte organisatie met meer uithoudingsvermogen. Zorg als ondernemer voor je eigen duurzame inzetbaarheid en laat je bedrijf floreren! Wij vertellen graag hoe je dit kunt bereiken.

Beweegtrainingen zijn altijd inclusief

Vraag hier een offerte aan:

  • MM slash DD slash JJJJ

Wat levert het jullie op?

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

500 +
Bedrijven gingen u voor