fbpx

Infra SPG

Infra SPG kreeg diverse partijen over de vloer om ervoor de te zorgen dat de studenten blessure vrij konden werken. Onze studenten gaan uiteindelijk fysiek werk doen, daarom is het belangrijk dat ze leren om pijnvrij te bewegen.

Uiteindelijk was Vitalics de gekozen partij. Dit kwam doordat de eigenaar precies wist wat Infra SPG wou doen ook dankzij een aanbeveling die vanuit de keurdocter kwam.

Dankzij de beweegtrainingen van Vitalics wouden de studenten meer doen met gezondheid. Daardoor is Ergonomisch werken nu ook een toegevoegd onderdeel onder de theoretische lessen. Onze ervaringen zijn goed, na het inbrengen van fysieke fitheid willen we in de toekomst ook iets met stress en voeding gaan doen.

Marisa Sneekers,
Infra SPG.

Benieuwd wat een PMO voor uw bedrijf kan doen? Vraag een gratis intake aan

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Advies nodig?

Bel met ons

U kunt ons op werkdagen bereiken op onderstaand telefoonnummer. Onze adviseurs staan u graag te woord.

contact opnemen

U kunt u vraag ook versturen naar onderstaand e-mailadres. Wij zorgen dat u snel antwoord krijgt.

Afspraak

Komt het nu niet uit? Plan dan een (bel)afspraak in met ons via het contactformulier

Ook interessant om te lezen

Van stress naar flow

Met behulp van het vitaliteitsmodel de Piramide van Inzicht ® gaan we concreet aan de slag met de onderwerpen Mindset, Verantwoordelijkheid, Ademhaling en (Oordeelvrije) Aandacht.

Lees verder »

Stress weerbaarheid

Tijdens deze workshop worden de verschillende stressfactoren fysiek, moreel en mentaal toegelicht. De deelnemers leren wat stress is en wat voor een invloed dit kan

Lees verder »

Slapend beter

Door middel van vragenlijsten wordt inzicht verkregen in het slaappatroon, de slaapbehoefte en gewoontes. Tijdens de workshop leren de werknemers vaardigheden die overdag toepasbaar zijn

Lees verder »

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

500 +
Bedrijven gingen u voor