fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Stage

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Stage lopen bij vitalics

Op zoek naar een afwisselende en leerzame stage op het gebied van vitaliteit?

Bij Vitalics weet je zeker dat je een leerzame stage hebt

Ben je op zoek naar een uitdagende en leerzame stage bij een bedrijf dat alleen maar werkzaamheden verricht op het gebied van vitaliteit? Onderzoek dan verder of je graag stage wilt lopen bij Vitalics! Vitalics biedt voeding- en beweegspecialisten in opleiding op locatie aan als optie aan haar opdrachtgevers. De specialisten in op leiding gaan aan de slag onder begeleiding van een professional of gediplomeerd professional van Vitalics. De specialisten zijn 4e jaars studenten aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en Sportkunde aan de opleiding InHolland te Haarlem. 

gezonde voeding 300x300 - Stage

Stagiaires/specialisten i.o.

De voedingsspecialisten i.o. zijn gedurende hun aanwezigheid beschikbaar om consulten te draaien voor persoonlijke voedingsadviezen, eetschema’s en op maat gemaakte diëten. Of het nu gaat om wat kleine aanpassingen aan het huidige dieet of een compleet nieuw voedingsplan. Tijdens ieder consult is een nieuw weeg- en meetmoment mogelijk. Er wordt in thema’s gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen met gezonde kersthapjes. Er wordt extra informatie uitgedeeld in de vorm van flyers.

De beweegspecialisten i.o. zijn aanwezig om medewerkers te motiveren om in beweging te komen door het aanbieden van verschillende beweeg- en sportvormen op locatie. Dit zijn verschillende trainingen naar keuze en de opties om te trainen richting een sportief evenement. Naast dat dit fittere medewerkers creëert, stimuleert dit eveneens het onderlinge teamgevoel.

Wil jij een leerzame stage met veel vrijheid bij een vitale organisatie?​

Laat ons weten waarom jij stage bij Vitalics wilt lopen en vul het stageformulier in.

Ons Privacyverklaring van Vitalics
  • MM slash DD slash JJJJ
  • MM slash DD slash JJJJ

Wat levert het je op?

Download hier de flyer Stagiair op locatie.

Flyer Intern Vitalics

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

500 +
Bedrijven gingen u voor