Stage als vitaliteitspecialist

Stage als specialist op locatie

Vitalics biedt voeding- en beweegspecialisten in opleiding op locatie aan als optie aan haar opdrachtgevers. De specialisten i.o die ingezet worden zullen aan de slag gaan onder begeleiding van een professional of gediplomeerd professional van Vitalics. De specialisten zijn 4e jaars studenten aan de opleiding Voeding & Diëtetiek aan de Hogeschool van Amsterdam en Sportkunde aan de opleiding InHolland te Haarlem. De specialisten i.o. kunnen hele dagen ingezet worden op verschillende locaties.

gezonde voeding 300x300 - Stage

>> Informatie specialisten op locatie

Stagiaires/specialisten i.o.

De voedingsspecialisten i.o. zijn gedurende hun aanwezigheid beschikbaar om consulten te draaien voor persoonlijke voedingsadviezen, eetschema’s en op maat gemaakte diëten. Of het nu gaat om wat kleine aanpassingen aan het huidige dieet of een compleet nieuw voedingsplan. Tijdens ieder consult is een nieuw weeg en meetmoment mogelijk. Er wordt in thema’s gewerkt. Denk bijvoorbeeld aan de feestdagen met gezonde kersthapjes. Er wordt extra informatie uitgedeeld in de vorm van flyers.

De beweegspecialisten i.o. zijn aanwezig om medewerkers te motiveren om in beweging te komen door het aanbieden van verschillende sportvormen op locatie. Dit zijn verschillende trainingen naar keuze en de opties om te trainen richting een sportief evenement. Naast dat dit fittere medewerkers creëert, stimuleert dit eveneens het onderlinge teamgevoel.

Wil jij een leerzame stage met veel vrijheid bij een vitale organisatie?​

Laat ons weten waarom jij stage bij Vitalics wilt lopen en vul het stageformulier in.

Ons Privacyverklaring van Vitalics
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ
  • Datumnotatie:MM slash DD slash JJJJ

Wat levert het jullie op?​​

  • Duurzaam inzetbare medewerkers
  • Het werkvermogen van de medewerkers verbetert
  • Eerst stappen naar een strategisch vitaliteitsbeleid
  • Inzicht in de huidige vitaliteit van de werknemers
  • Laagdrempelige tool om kennis te maken met vitaliteit
  • Maatschappelijk verantwoord

Download hier de flyer Stagiair op locatie.

Flyer Intern Vitalics