fbpx
Vitalics v wit 730x1024 - Hoe blijven jouw leerkrachten mentaal en fysiek fit?

Actief sinds 2006 Persoonlijk Betrokken

Hoe blijven jouw leerkrachten mentaal en fysiek fit?

Om overeind en weerbaar te blijven in deze omstandigheden is het goed voor jezelf zorgen een must. Op je adrenaline kom je een heel eind en ben je tot bijzondere prestaties in staat. Maar dit is op termijn geen duurzame werkwijze. Van de veerkracht van leerkrachten is veel gevraagd. Eerst de strenge maatregelen en nu werken volgens aangepaste richtlijnen. Een uitdagende tijd. Iedereen wordt geconfronteerd met situaties die we nog niet goed kennen.

Om ervoor te zorgen dat je inzetbaar blijft, is het heel belangrijk om goed voor jezelf te zorgen. Want uit ervaring kunnen wij stellen dat als je jezelf nu verwaarloost, je later de rekening gepresteerd krijgt. Bijvoorbeeld in de vorm van extreme vermoeidheid, slecht slapen, lichamelijke klachten en/of psychische overbelasting. Herken je deze symptomen in jouw organisatie of wil je ze voorkomen? Dan hebben wij iets voor jou!  Het ’20 dagen zorg goed voor jezelf programma’. Doet jouw organisatie mee?

aw creative UFG04g43hqs unsplash 1024x835 - Hoe blijven jouw leerkrachten mentaal en fysiek fit?

Zorg goed voor jezelf

20challenge.nl is een compleet programma met 20 dagen lang inspiratiesessies en je kunt wekelijks een online verdiepingsworkshop volgen. Het vitaliteitsprogramma is heel flexibel. Je kunt zelf bepalen wanneer je de berichten wilt ontvangen en de trainingen wilt volgen. Het programma is eenvoudig in je dagelijkse leven in te passen. Naast je tijdsinvestering om de workshops en inspiraties te bekijken, kost het je verder geen extra tijd. Een programma waarin je wordt ondersteund met kleine opdrachtjes of oefeningen die gericht zijn op het op peil houden van jouw energie. Een programma zonder zware en ingewikkelde kost maar juist met praktische handvatten. Een programma waarmee je in kleine stapjes rust voor je zelf kunt realiseren zodat jij je batterijen weer kunt opladen. Doe je mee? Check 20challenge.nl voor meer informatie en mogelijkheid om aan te melden.

Onderzoek je startsituatie

Om optimaal resultaat te bereiken adviseren wij om een vitaliteitstraject op te zetten. Samen met de experts van Vitalics wordt dit programma op maat gemaakt voor jouw organisatie. De 20 dagen challenge is een onderdeel van een vitaliteitsprogramma dat als resultaat heeft om de duurzame inzetbaarheid van jouw medewerkers te vergroten. Onze offline programma’s beginnen we vaak met een nulmeting in de vorm van een preventief medisch onderzoek (PMO). Het PMO van Vitalics brengt diverse aspecten van de gesteldheid van medewerkers in beeld. Het is een complete vitaliteitstest die gedetailleerd aangeeft hoe jouw medewerkers er fysiek en mentaal voorstaan. Vooraf signaleren levert meer op dan achteraf moeten repareren. Het PMO is een goede basis om van start te gaan met 20challenge.nl. Kijk voor meer informatie op onze website of neem contact op met Julien Pieterse.

Benieuwd wat een PMO voor uw bedrijf kan doen? Vraag een gratis intake aan

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Advies nodig?

Bel met ons

U kunt ons op werkdagen bereiken op onderstaand telefoonnummer. Onze adviseurs staan u graag te woord.

contact opnemen

U kunt u vraag ook versturen naar onderstaand e-mailadres. Wij zorgen dat u snel antwoord krijgt.

Afspraak

Komt het nu niet uit? Plan dan een (bel)afspraak in met ons via het contactformulier

Ook interessant om te lezen

Gratis Quickscan

Doe de gratis quickscan om te kijken hoe u om moet gaan met vitaliteit.

500 +
Bedrijven gingen u voor